itulau_fanua

tala fou

Na faʻaalia Beoka i le 4th China Tibet "Around the Himalayas" International Cooperation Forum e puipuia le soifua maloloina o tagata tafafao maimoa.

Mai ia Iulai 3 i le 6, o le 4th China Tibet "Cross-Himalaya" International Cooperation Forum, na talimalo ai le Malo o Tagata o le Tibet Autonomous Region ma faʻatautaia e le Malo o Tagata o Nyingchi City, na faia ma le mamalu i Lulang Town, Nyingchi City.

1

Indira Rana, Sui Fofoga Fetalai o le Maota o Sui o Nepali, Khin Maugi, Minisita o Punaoa Faalenatura ma le Faasaoina o le Siosiomaga o Myanmar, Hanif, Sui Minisita o le Tamaoaiga o le Malo le tumau o Aferika, Taraka Balasuriya, Minisita o le Malo mo Mataupu Tau le Va i Fafo a Sri Lanka, Ganesh Prasad Timilsina, sa avea muamua ma Peresetene o le Nepalese Federal Council ma le Peresetene o le Nepal Cultural Center na auai i le mea na tupu.

Qin Boyong, Sui Ta'ita'ifono o le Komiti a le Atunu'u o le Konafesi Faufautua Fa'aupufai a tagata Saina, ma Wang Junzheng, Failautusi o le Komiti Fa'aupufai a le Itu Tutoatasi o Tibet, na auai i lea fa'amoemoe ma fofogaina lauga.

2

Na faailoa mai e Qin Boyong talu mai le faalauiloaina o le "Circum-Himalayan" International Cooperation Forum i Saina Tibet, ua faamalosia e Saina le galulue faatasi ma vaega uma o loo auai ma le sini o le puipuia o le eleele mama o le "Taluga o le Lalolagi" ma puipuia le lalolagi. , le aiga masani o tagata. Ua fa'atinoina le tele o felagolagoma'i fa'ava-o-malo i le fa'aleleia atili o le si'osi'omaga ma le si'osi'omaga pulega, fa'alauiloaina o le atina'e lanu meamata, ma le fa'alolotoina o a'oa'oga fa'atasi i le va o malo, fa'alauiloaina le tulaga maualuga o le atina'e ma le maualuga maualuga o le si'osi'omaga ma le puipuiga o le si'osi'omaga.

3

O lenei faʻasalalauga faʻaauau le autu o le "Oga tutusa i le va o le tagata ma le natura ma le fefaʻasoaaʻi o taunuuga o le galulue faʻatasi o le atinaʻe", e taulaʻi i le "Faʻatinoina o le Nyingchi Initiative ma le faʻalauiloaina o le atinaʻe e ala i le siʻosiʻomaga", ma tosina mai ai sui mai le silia ma le 20 atunuu ma itulagi e potopoto faʻatasi mo talanoaga loloto ma fefa'asoa'iga i le puipuiga o le si'osi'omaga, puipuiga fa'ale-aganu'u, atina'e o turisi, fa'ato'aga fa'apitoa ma fa'ato'aga manu, ma le alualu i luma i vaila'au fa'aleaganu'u. Na valaaulia Beoka e auai i lenei fono.

4

I le vaega o faʻaaliga o le konafesi, na aumai ai e Beoka lanaOloa Fa'asologa o Togafitiga OkesenemaMassage Gun Series Productsi le faaaliga. Faatasi ai ma i latou, o leIpu Tele Oxygenerator feaveaina tosina mai malo e taofi ma tofo i ai i lona foliga faʻapitoa ma feaveaʻi, faʻamautu maualuga le faʻaogaina o le okesene ma le faʻaogaina o le okesene faʻatekonolosi. O lenei afi okesene e mamafa na'o le 1.5kg ma e mafai ona tu'uina atu ≥90% maualuga fa'atosina mama okesene ile maualuga ole 6,000 mita. O lona pulupulu o le okesene galuega faatino, e ala i le fausia-i le maualuga-sensitivity sensor, e mafai ona saʻo tuʻuina atu le okesene e tusa ai ma le manava manava a le tagata faʻaoga, faʻaleleia le faʻaogaina o le okesene lelei, aʻo faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi ma le ita o le isu, e aumaia ai tagata faʻaoga se sili atu le lelei ma le faʻalelei o le faʻaogaina o le okesene. .

I luga o le faʻasalalauga faʻavaomalo faʻavaomalo o le "Around the Himalayas" International Cooperation Forum, na faʻaalia ai e Beoka lona malamalamaaga ma le sailiga fou o le soifua maloloina o tagata tafafao maimoa. I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona lagolagoina e Beoka le misiona faʻatasi o le "Tekinolosi Toe Faʻaleleia • Tausiga mo le Ola", fuafua faʻafouga ma se vaaiga i le lalolagi atoa, ma saofagā atili i le faʻalauiloaina o le atinaʻe lanumeamata o le tamaoaiga o tagata tafafao maimoa i nofoaga maualuluga ma le alualu i luma o le soifua maloloina o tagata. .

Fa'afeiloa'i i lau su'esu'ega!
Suli Huang
Sales Rep i le B2B Dept
Shenzhen Beoka Tekonolosi Co. LTD
Emai: sale1@beoka.com


Taimi meli: Iul-25-2024